Cookie- & Privacy-policy

Wij nemen jouw privacy serieus. Het is goed om te weten dat je hier als Gebruiker je Kaartje direct koopt van de Organisator van het Evenement. iHaveGotATicket heeft de Winkel (website/software/hardware) hiervoor gemaakt en helpt slechts bij het bestelproces. De Organisator is verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens, iHaveGotATicket verwerkt de gegevens in opdracht van de Organisator.

Persoonsgegevens die wij verwerken

iHaveGotATicket verwerkt je persoonsgegevens in opdracht van de Organisator waarvoor je ticket (wil gaan) gaat kopen. Deze gegevens verwerken we:

Deze persoonsgegevens verwerken we met als doel:

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden twee jaar na afloop van het Evenement verwijderd of geanonimiseerd. Wanneer je hebt aangegeven de nieuwsbrief van het Evenement of de Organisator te willen ontvangen, worden de gegevens niet verwijderd of geanonimiseerd.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Organisator en iHaveGotATicket delen jouw gegevens niet met derden tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij op basis van de wet hiertoe verplicht zijn.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van de Organisator of iHaveGotATicket, wordt een bewerkersovereenkomst gesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De Organisator blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

iHaveGotATicket en de Organisator gebruiken functionele, analytische en tracking cookies en vergelijkbare technieken. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken functionele-cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zijn noodzakelijk en worden altijd geplaatst. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we analyse/tracking-cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Deze analyse/tracking-cookies zijn van onszelf en/of van derden (Facebook, Google). Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over alle cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen van analyse/tracking-cookies. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat (lees hier hoe). Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen (lees hier hoe).

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wanneer je jouw gegevens wilt inzien, corrigeren, verplaatsen of verwijderen, of wanneer je bezwaar wilt maken tegen verdere verwerking van jouw gegevens, mail dan naar privacy@iHaveGotATicket.com. Je ontvangt dan binnen vier weken verdere instructies per email. We kunnen je dan vragen om je te identificeren aan de hand van een kopie van je identiteitsbewijs of bankafschrift.

We willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.

Beveiligen

iHaveGotATicket en de Organisator nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, mail dan naar privacy@iHaveGotATicket.com.

Aanpassingen privacy- en cookieverklaring

iHaveGotATicket en de Organisator behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Contactgegevens

Mocht je, na het lezen van deze privacy-en cookieverklaring, nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar privacy@iHaveGotATicket.com.

Bedrijfsgegevens

iHaveGotATicket
KVK: 61291889
Email: privacy@iHaveGotATicket.com

De bedrijfs- en contactgegevens van de Organisator vind je altijd in de Ticketshop. Klik daar op de link "Contact Information"

Wanneer je jouw tickets kwijt bent, ga dan naar iHaveGotATicket.com/iLostMyTicket

 

Download Cookie- & Privacy-policy as PDF